Kişisel Verilerin Korunması ve Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, S.S. İşadamları Buca T.İ. Yapı Kooperatifi’nin “Porta Buca” projesi kapsamında kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve saklanmasına ilişkin bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.

1. Veri Sorumlusu

Kişisel verileriniz, S.S. İşadamları Buca T.İ. Yapı Kooperatifi tarafından, Akdeniz Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:95/A
Konak İzmir adresinde faaliyet gösteren şirketimiz tarafından işlenecektir.

2. Hangi Kişisel Veriler Toplanır?

Aşağıda belirtilen kişisel veriler, [Porta Buca] projesi kapsamında toplanabilir:

Adınız ve Soyadınız
Telefon numaranız
E-posta adresiniz
Tercih ettiğiniz daire tipi
İletmek istediğiniz notlar

3. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, projemizle ilgili size daha iyi hizmet sunabilmek, iletişim kurabilmek, taleplerinizi karşılayabilmek, projemizin geliştirilmesi için kullanılacaktır.

4. Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel verileriniz, gerekli güvenlik önlemleri alınarak saklanacak, üçüncü kişilere açıklanmayacak ve izinsiz olarak paylaşılmayacaktır.

5. Kişisel Veri Sahibi Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizlere; kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verilerinize erişme, bu verilerin düzeltilmesini veya silinmesini isteme, işlenen verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bilgi verilmesini isteme hakları tanınmıştır.

6. İletişim Bilgileri

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili talepleriniz ve sorularınız için [S.S Batı Koop] şu iletişim bilgilerinden ulaşılabilir:

Adres: Akdeniz Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı No:95/A Konak İzmir
Telefon: 0 532 652 35 00
E-posta: [email protected]